bus auto fiets
Menu

Voordelen Hoge Wei II

Alle woningen van Hoge Wei II worden compleet opgeleverd, met een badkamer en keuken die je naar eigen smaak kunt aanpassen. De woningen beschikken over een lucht/water warmtepomp en worden opgeleverd met Tuinklaar Basis, waarmee de basis voor jouw tuin al is gelegd. Ook kun je kiezen voor het vernieuwde Woonklaar-concept, waarmee je jouw woning woonklaar kan laten opleveren.

Hieronder lees je meer over de voordelen en extra's van Hoge Wei II!

badkamer.jpg (1)

Sanitair

Fijn om te weten: alle woningen van Hoge Wei II worden opgeleverd met een complete badkamer en toiletruimte met luxe/topline afwerking. Dit betekent dat de badkamer en toiletruimte zijn voorzien van Villeroy & Boch en/of Grohe uitrusting en fraai tegelwerk.

Tijdens het adviesgesprek laat de badkameradviseur je in woonbelevingscentrum LIV zien welk sanitair en tegelwerk inbegrepen is in jouw toekomstige woning. Wil je buiten deze mogelijkheden je badkamer en toiletruimte inrichten? In de LIV showroom kun je door de verschillende badkamers lopen en ervaren welke stijl het beste bij jou past. Heb je meer kastjes nodig? Wil je een design radiator? Een dubbele wastafel? Een andere stijl wand- of vloertegel? In LIV doe je volop inspiratie op en krijg je een goed beeld van alle mogelijkheden!

In het LIV-artikel hieronder je meer leest over standaard sanitair en tegels en de mogelijkheden om dit naar jouw smaak aan te passen.

Standaard sanitair en tegels
keuken.jpg

Keuken

De woningen worden opgeleverd met een complete keuken die je naar eigen smaakt kunt aanpassen. De keuken vormt bij veel mensen het hart van de woning. Belangrijk dus om goed na te denken over de keuzes die je maakt.

De keukenadviseur laat je in LIV zien welke keuken inbegrepen is in de prijs van je nieuwe woning. Zo krijg je echt een gevoel bij je nieuwe keuken. Tijdens het adviesgesprek krijg je gerichte informatie over wat wel en niet kan in je nieuwe woning. Wil je wanden verzetten? De keuken op een andere locatie, of een kookeiland? De keukenadviseur weet wat er mogelijk is en denkt met je mee over oplossingen die aansluiten bij jouw woonstijl.

Klik hieronder voor een artikel waarin we je uitleggen hoe een adviesgesprek verloopt met een keukenspecialist in LIV.

Adviesgesprek voor jouw nieuwe keuken

Lucht/water warmtepomp

Qua duurzaamheid zit je goed met Hoge Wei II: de woningen hebben een uitstekende energieprestatie doordat ze beschikken over zonnepanelen, vloerverwarming op de begane grond en een lucht/water warmtepomp. Fijn om te weten dat je klaar bent voor de toekomst én een lage energienota hebt!

Een lucht/water warmtepomp is een duurzame oplossing om je woning te verwarmen en te koelen. Een warmtepomp werkt niet op gas, maar op elektriciteit. Met een waterpomp ben jij ‘in control’: je kunt zelf je energieleverancier kiezen en bijvoorbeeld door plaatsing van extra zonnepanelen je verbruikskosten verlagen. Je bent dus een stuk flexibeler dan bij veel nieuwbouwwoningen in de omgeving die op stadsverwarming worden aangesloten. Wil je meer lezen over de lucht/water warmtepomp en de voordelen die dit biedt, klik dan hieronder:

Voordelen op een rij:

  • Verwarmen + koelen

    Verwarmen + koelen

  • Flexibel

    Flexibel

  • Duurzaam

    Duurzaam

Meer over de

lucht/water warmtepomp
tuin4.jpg (1)

Tuinklaar: meteen genieten van je tuin!

Direct bij oplevering van je nieuwe woning genieten van je groene tuin: met Tuinklaar van LIV is dit mogelijk! Standaard worden de woningen van Hoge Wei II opgeleverd met een Comfort tuin van Tuinklaar, waarmee de basis voor jouw nieuwe tuin al is gerealiseerd. Aan de voorzijde wordt een oprit en waar nodig een voetpad aangelegd en aan de achterzijde wordt een terras gerealiseerd met pad naar de berging. De Tuinklaar-adviseur bespreekt in de grote daktuin van LIV de mogelijkheden met je en zorgt dat alles op de door jou gekozen manier wordt geregeld!

Nieuwbouwproject Eiland F in Veenendaal was één van de eerste projecten met Tuinklaar. Benieuwd naar de positieve ervaringen van de kopers? Hieronder zie je alvast een korte quote, klik op de button om het volledige artikel te lezen!

"Het allergrootste pluspunt is het gemak dat de tuin al klaar was op het moment dat we gingen verhuizen. Het zou toch een rommeltje worden als de verhuizers eerst buiten door een laag zand hadden gemoeten en daarna met die schoenen naar binnen zouden lopen? Zonde van onze nieuwe houten vloer!"

Ervaringen Tuinklaar
MKoelink_Didam_voor005.jpeg

Je nieuwe woning Woonklaar

Als koper bij Hoge Wei II heb je de mogelijkheid om te kiezen voor het vernieuwde Woonklaar-concept van LIV. Hiermee kun je direct bij ontvangst van de sleutel je nieuwe woning betrekken! Werden voorheen bij Woonklaar de woningen pas na oplevering woonklaar gemaakt; nu kun je al vóór oplevering de wanden in de gewenste kleur laten afwerken, de vloeren laten leggen, de keuken laten installeren en meer. Je kunt direct verhuizen en hoeft niet zelf te klussen. Fijn, toch?

Onlangs werden bij nieuwbouwproject Kerkwijk Didam de eerste woningen opgeleverd met het vernieuwde Woonklaar-concept. Klik hieronder om te lezen over de ervaringen van de enthousiaste bewoners!

Ervaringen Woonklaar