bus auto fiets
Menu

5 redenen om te kiezen voor Hoge Wei

Nieuwbouw heeft een eigen sfeer en karakter, al is het alleen al omdat je samen met buren en buurtgenoten een nieuwe start maakt. En er zijn nog veel meer voordelen te ontdekken aan de kleinschalige nieuwbouw in Hoge Wei!

Kleinschalig project in prachtige omgeving 
Hoge Wei is een kleinschalig nieuwbouwproject met circa 60 woningen in het dorpje Oosterhout. De beleving van Hoge Wei is dus heel anders dan in een grote nieuwbouwlocatie. Je geniet veel meer van de dorpse gezelligheid en de landelijke omgeving. 

Je eigen woonwensen 
Of je nu kiest voor een tweekapper, vrijstaand huis of rij- of hoekwoning: je kunt van meet af aan je eigen smaak en wensen inbrengen. Wil je de woonkamer aan de voorkant, of juist het uitzicht op de tuin? Dat is heel anders dan bij bestaande bouw waar de indeling al is bepaald. Ook de badkamer en keuken kun je precies naar jouw smaak samenstellen. 

Comfortabel én energiezuinig wonen 
Een nieuwbouwwoning is optimaal geïsoleerd tegen kou, hitte, geluid en voldoet aan het energiezuinige label A++. Dat geeft een comfortabel gevoel. Je woont straks niet alleen zuinig: je hebt een lagere energierekening én draagt bij aan een beter milieu. 

Onderhoudsvriendelijk 
Materialen en bouwmethodes zijn door de jaren sterk verbeterd. Aan een nieuwbouwwoning heb je de eerstvolgende jaren dan ook nauwelijks onderhoud. 

Financieel aantrekkelijk 
Naast maandelijkse besparing op energie en onderhoud is de aanschaf van een koophuis ook financieel aantrekkelijk. Voor een nieuwbouwwoning betaal je geen overdrachtsbelasting. Je koopt je woning vrij op naam. Dat scheelt behoorlijk in de kosten.