bus auto fiets
Menu

Locatie Hoge Wei

Nijmegen-Noord of Overbetuwe? Hoge Wei is gelegen in Oosterhout, een charmant dorpje in de gemeente Overbetuwe. Het grenst direct aan het Nijmeegse stadsdeel Oosterhout van Nijmegen-Noord (Waalsprong). Kortom: landelijk wonen én alle voorzieningen om de hoek!

Benieuwd naar de ligging van het project?

Bekijk virtuele tour

Over Hoge Wei in Oosterhout

Hoge Wei heeft zich ontwikkeld tot een groene en populaire wijk, met volop ruimte om te spelen, wandelen en ontspannen. In totaal worden er met Hoge Wei II ongeveer 40 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. De eerste fase bestond uit een variëteit aan woningen, zoals twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen, hoek- en rijwoningen in het huur- én koopsegment. Nu is het tijd voor de ontwikkeling van de tweede fase. Hiermee worden voornamelijk tussen- en hoekwoningen gerealiseerd, en ook 3 royale vrijstaande woningen.

  • Omgeving

    In Hoge Wei komt Betuwe-wonen echt tot leven. De oer-Nederlandse uiterwaarden van de Waal, uitgestrekte graslanden, fruitteelt, het Oosterhoutse Bos. Agrarische gronden en fraaie bebouwing in landelijke stijl wisselen elkaar af. Je woont dicht bij Nijmegen-Noord en -centrum, maar geniet toch van de rust en prettige sfeer van een dorp met haar voorzieningen: het beste van beide werelden!

  • In de buurt

    Wonen in Hoge Wei voelt heel intiem: de beschutting van de Waaldijk aan de ene kant en de dorpskern van Oosterhout aan de andere kant. Alle voorzieningen van Nijmegen en Nijmegen-Noord liggen binnen handbereik. De locatie ligt daarnaast op 7 minuten van de A15, met uitvalswegen naar Arnhem, Nijmegen, Utrecht en Rotterdam. Zo ben je snel op de plek van bestemming!

  • Wie worden je buren?

    Naast de bijzonder mooie omgeving waar je helemaal tot rust komt, heeft Hoge Wei veel meer te bieden. Het rustieke dorpje Oosterhout heeft een hechte gemeenschap waar iedereen welkom is. Je vindt hier een rijk verenigingsleven met diverse cultuur- en sportclubs (zoals een voetbalclub), een basisschool, supermarkt, gemeenschapshuis, wijngaard en een gezellige brasserie.

Centrale ligging

In Hoge Wei geniet je van Betuwe-wonen op zijn mooist. Maar dan met alle faciliteiten van Nijmegen-Noord in handbereik. Vanaf je eigen voordeur ben je óók binnen no-time in de bruisende stad. Binnen 15 minuten sta je al in de Nijmeegse binnenstad. Liever met het openbaar vervoer? De bus stopt voor je deur. Of je fietst in 12 minuten naar treinstation Nijmegen Lent.

Naar
Supermarkt 5 4
Basisschool 1 2
Pathé bioscoop 20 10
Nijmegen-Noord 10 7 18
Nijmegen centrum 20 15 25
Arnhem 20 42

Hotspots in de buurt van Oosterhout

Er valt genoeg te beleven rond Hoge Wei. Wandel door de uitgestrekte graslandschappen, of waai lekker uit terwijl je over de dijk fietst om vervolgens te stoppen bij de gezellige brasserie voor een kop koffie. In de aangrenzende Waalsprong, Lent en de binnenstad van Nijmegen vind je alles dat je nodig hebt, direct naast je voordeur.

Nijmegen binnenstad
1

Nijmegen binnenstad

Op 15 autominuten van Hoge Wei sta je in hartje Nijmegen: een prachtige historische stad waar je heerlijk kunt rondslenteren. Dé plek om naar hartenlust te winkelen en te genieten van een hapje en een drankje. Er is een grote diversiteit aan hippe winkels, knusse cafeetjes en gezellige evenementen.

Nijmegen-Noord
2

Nijmegen-Noord

De faciliteiten van Nijmegen-Noord liggen om de hoek. En dat zijn er nogal wat! Van megabioscoop Cinemec, theater en bibliotheek De Klif tot sportpark OSC met voetbalvelden, een skatebaan, hardloopbaan en speeltuin. Ook wordt in 2022 het nieuwe winkelcentrum Het Hart van de Waalsprong geopend. Dus nóg meer leuke winkels, horeca en voorzieningen!

Het Oosterhoutse Bos
3

Het Oosterhoutse Bos

Een mooie wandelroute langs alle bijzondere plekken die Oosterhout te bieden heeft: spectaculaire uitzichten over de uiterwaarden en De Waal, de enorme openheid van het agrarische landschap, afgewisseld met bebouwing en het Oosterhoutse Bos met haar vele zangvogels, bijzondere bomen en frambozen.