bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Over nieuwbouwproject Hoge Wei

Hoge Wei is een kleinschalige nieuwbouwlocatie aan de zuidkant van het Overbetuwse dorp Oosterhout. In dit nieuwbouwplan woon je in een prachtige omgeving, met historische stad Nijmegen op een steenworp afstand. 

Betuwewonen op z'n allermooist

Hoge Wei ligt tegen de uiterwaarden van de Waal aan de zuidkant van het karakteristieke dorpje Oosterhout (gemeente Overbetuwe) en ontwikkelt zich stap voor stap tot een ruime en groene wijk. Er worden circa 60 nieuwbouwwoningen gebouwd en er is volop ruimte om te spelen, sporten, wandelen en te ontspannen.

De kleinschalige nieuwbouwwijk sluit aan bij de kenmerkende, traditionele bebouwing van het dorp. Er komen verschillende soorten nieuwbouwhuizen in twee lagen met een kap. Denk aan twee-onder-een-kappers, vrijstaande woningen en hoek-en rijwoningen in het huur- en koopsegment. Allemaal gebouwd in een jaren ’30-stijl. 

Dat maakt Hoge Wei een unieke woonplek als je houdt van rust en ruimte in een prachtige, landelijke omgeving. Je voelt dat je bijna thuis bent.

Als eerste het laatste nieuws ontvangen?

Blijf op de hoogte

Op 15 minuten van hartje Nijmegen

In de kleinschalige nieuwbouwlocatie Hoge Wei komt Betuwewonen echt tot leven. Op 15 minuten van hartje Nijmegen ligt deze weidse wereld van rust en ruimte. Appelbomen, uitgestrekte landerijen, de slingerende dijken langs rivier De Waal. Genesteld tussen de uiterwaarden en het pittoreske dorpje Oosterhout (gemeente Overbetuwe) met haar karakteristieke, monumentale panden.

Sta op met het geluid van kabbelend water. Zie bloesem bloeien. Voel de wind door je haren. Ervaar dat verrukkelijke vakantiegevoel, iedere dag opnieuw, maar dan vanuit je eigen huis. Thuiskomen kan zó mooi zijn.