bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Duurzaamheid + verwachte planning

1 december 2020

Een aantal weken geleden hebben we via een korte enquête geïnventariseerd wat de wensen op het gebied van duurzaamheid zijn bij de keuze voor een nieuwe woning.

Veel mensen hebben de enquête ingevuld: bedankt daarvoor!

Wat zijn de uitkomsten?
Dat duurzaamheid een belangrijk aspect is bij het kopen van een woning, blijkt uit het feit dat 89% van de respondenten dit als ‘belangrijk’ tot ‘zeer belangrijk’ beschouwt. Als belangrijkste redenen worden gegeven: het is goed voor het milieu, het brengt kostenbesparing met zich mee en de woning is klaar voor de toekomst. Zaken die op het gebied van duurzaamheid worden verwacht in een nieuwe woning zijn onder meer zonnepanelen, HR+++ (driedubbel) glas en vloerverwarming.

Wat kun je verwachten?
De uitkomsten van de enquête nemen we mee bij de verdere ontwikkeling van Hoge Wei II. We verwachten de eerste woningschetsen tegen het eind van dit jaar of begin volgend jaar met je te kunnen delen. Als alles volgens planning verloopt, dan gaan de woningen van Hoge Wei II in het eerste kwartaal van 2021 in verkoop. Via de nieuwbrief houden we je uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.

Meer over de locatie van Hoge Wei II