bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Hoge Wei II: groen en natuurinclusief!

22 juli 2021

Hoge Wei II wordt een natuurinclusieve wijk, wat betekent dat het een groene en fijne leefomgeving biedt voor mens, dier en natuur.

Hieronder een greep uit de natuurinclusieve elementen van Hoge Wei II:

Groendaken. Alle woningen van Hoge Wei II krijgen een houten of gemetselde berging die wordt voorzien van een groendak. Ook als je kiest voor een uitbouw, komt hier een groendak op. Dit zorgt voor een gelijkmatige afvoer van regenwater, verkoeling bij hoge temperaturen, en biedt een voedselbron voor dieren – én een mooie groene uitstraling.

Groene erfafscheidingen. De woningen worden standaard opgeleverd met groene hagen en gaashekwerk met hedera als erfafscheiding. De eerste 2,40 meter vanaf de achtergevel wordt met begroeide hedera opgeleverd. Zo geniet je direct van een groen uitzicht en privacy op je terras!

Wadi’s. Er komen 2 wadi’s bij Hoge Wei II: fraaie groene greppels waarmee regenwater op duurzame wijze wordt gezuiverd en opgenomen in de grond. De wadi’s helpen zo tegen wateroverlast en droogte én ze verhogen de biodiversiteit als natuurlijke voedselbron voor dieren.

Dit kun je verwachten
In augustus/september kunnen we nieuwe woninginformatie met je delen, zoals de prijsranges per woningtype en de nieuwe woningimpressies. Als alles volgens planning blijft gaan, dan kunnen we in de loop van september in verkoop met Hoge Wei II.

Fijne vakantie
Tijdens de bouwvak – van 2 t/m 15 augustus – is ons kantoor gesloten. De makelaar is wel bereikbaar, de contactgegevens vind je op de contactpagina. We willen je een fijne en gezonde zomervakantie wensen! Na de vakantie zijn we er weer om je op de hoogte te houden over Hoge Wei II.