bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Hoge Wei II in verkoop!

16 september 2021

De verkoop van Hoge Wei II is gestart! Woon jij straks in één van deze 40 prachtige woningen in de groene omgeving van Oosterhout en vlak bij Nijmegen?

Eenvoudig digitaal inschrijven
Op de aanbodpagina kun je de woningen bekijken en jouw favoriete bouwnummer(s) bepalen. Heb jij jouw woningvoorkeuren al doorgegeven, dan staan deze al klaar in je accountomgeving. Je kunt de voorkeuren uiteraard nog aanpassen naar wens.

Om je in te schrijven op de woning(en) van jouw voorkeur, kies je in je accountomgeving voor ‘Online inschrijven’ en vul je de woning-, NAW- en financiële gegevens in. Na digitale ondertekening en versturing ontvang je een bevestiging van jouw inschrijving.

De inschrijfperiode loopt tot en met zondag 26 september. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Brochure, prijslijst en verkoopstukken
Op de downloadpagina kun je de verkoopbrochure, keuken- en sanitairbrochure, prijslijst en technische verkoopstukken downloaden. Je ziet op deze pagina wat er allemaal zit inbegrepen bij de woningen: van een complete badkamer, keuken en lucht/water warmtepomp tot een Comfort tuin van Tuinklaar!

Toewijzing en optantenavond
Na sluiting van de inschrijfperiode hoor je uiterlijk dinsdag 28 september of er een woning aan jou is toegewezen. Ben je één van de gelukkigen, dan ontvang je een uitnodiging voor de digitale optantenavond op dinsdag 5 oktober om 19.00 uur. Hier krijg je meer informatie over het verkoopproces en is er ruimte voor het stellen van vragen. Ben je verhinderd op 5 oktober? Dan kun je de optantenavond later op je gemak terugkijken via de link die je ontvangt.

Vragen?
Heb je vragen over de woningen of je inschrijving, dan kun je via de contactpagina contact opnemen met de makelaar via telefoon of het contactformulier.