bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Klaar voor de start verkoop volgende week?

9 september 2021

De verkoop van Hoge Wei II start volgende week donderdag 16 september om 12.00 uur!

We vertellen je in dit artikel meer over het inschrijfproces, zodat je volgende week helemaal klaar bent om je in te schrijven op je favoriete woning(en)!

Het inschrijfproces
Je kunt vanaf volgende week donderdag om 12.00 uur alle woninginformatie online terugvinden: van de verkoopbrochure en de definitieve woningprijzen per bouwnummer tot de technische omschrijving en optielijsten.

Heb je straks helder op welke woning(en) jij je wilt inschrijven, dan log je in op je persoonlijke accountomgeving. Daar klik je op ‘Online inschrijven’, selecteer je de woning(en) waarop jij je wilt inschrijven en vul je de NAW- en financiële gegevens. Als je een financieringsbelofte hebt, dan kun je deze uploaden bij je inschrijving. Vervolgens kun je de inschrijving digitaal ondertekenen en verzenden. Je ontvangt een bevestiging van jouw inschrijving.

De vele voordelen van Hoge Wei II
We hebben de voordelen en extra’s waar je als koper bij Hoge Wei II op kunt rekenen op een rij gezet. Van de inbegrepen badkamer, keuken en de lucht/water warmtepomp tot Tuinklaar en het vernieuwde Woonklaar-concept. Klik hier om het te lezen!

Dit kun je verwachten
Sta je ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan ontvang je volgende week donderdag om 12.00 uur een nieuwsbrief om je te laten weten dat de woningen van Hoge Wei II in verkoop zijn. In die nieuwsbrief lees je ook tot wanneer de inschrijfperiode loopt, op welke dag de makelaar laat weten of er een woning aan jou is toegewezen en wanneer de digitale optantenavond plaatsvindt. Leidt jouw inschrijving tot een optie op een woning, dan ontvang je tijdens de optantenavond meer informatie over het verdere proces en kun je jouw vragen stellen.

De woningen van Hoge Wei II