bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe virtuele tour online!

13 oktober 2020

Yes, de nieuwe virtuele tour staat online! Ervaar vanuit de lucht hoe mooi Hoge Wei II ligt en wat de hotspots in de omgeving zijn.

We lichten vast een paar hotspots van de virtuele tour voor je uit:

Overdekt speelparadijs Chimpie-Champ / Avontura. Van klimconstructies en trampolines tot razendsnelle glijbanen: deze indoor speeltuin in Oosterhout is de hemel op aarde voor kinderen van 0 t/m 15 jaar (én voor ouders die vanaf de kant met een drankje en een glimlach kunnen toekijken).

Camping/brasserie De Altena. Op steenworp afstand van Hoge Wei II vind je De Altena: een gezellige camping/brasserie met mooi uitzicht over de Waal en de Nijmeegse skyline. Geniet van een drankje op het grote terras of laat een heerlijke maaltijd gewoon thuisbezorgen!

Het centrum van Nijmegen. Een dagje uitgebreid winkelen, een concert- of theaterbezoek of een nieuw restaurant ontdekken? Het gezellige centrum van Nijmegen is nooit ver weg als je in Hoge Wei II woont!

Dit kun je de komende periode verwachten
Naar verwachting kunnen we in november/december de eerste woningschetsen van Hoge Wei II met je delen. Zo krijg je alvast een beeld van de rijwoningen, twee- en drie-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. We hopen in het eerste kwartaal van volgend jaar in verkoop te kunnen gaan met de woningen.

Naar de virtuele tour!