bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe virtuele tour + planning Hoge Wei II

22 juni 2021

Ben jij benieuwd naar de ligging van Hoge Wei II? Bekijk dan snel de vernieuwde virtuele tour! Ook lees je in dit artikel meer over de planning en kun je jouw woonwensen aan ons doorgeven via een korte enquête.

Vernieuwde virtuele tour
Via de virtuele tour krijg je vanuit de lucht een indruk van de prachtige ligging van Hoge Wei II: gunstig gelegen aan de rand van Oosterhout en vlak bij de groene uiterwaarden van de Waal. Zie jij jezelf hier al heerlijk landelijk en vrij wonen, met tegelijkertijd de voorzieningen van Nijmegen-Noord en Nijmegen-Centrum dichtbij?

Dit kun je verwachten
In juli/augustus kunnen we nieuwe woninginformatie met je delen, zoals de nieuwe woningbeelden en de kavelkaart waarop je de situering van de woningen ziet. Naar verwachting start de verkoop van Hoge Wei II tegen het eind van de zomer, in september. Hoe dichterbij dit moment komt, hoe concreter de planning die we met je kunnen delen.

Enquête
We hebben een korte enquête opgesteld waarmee je kunt aangeven wat jouw woonwensen zijn. We horen bijvoorbeeld graag welke (afwerkings)opties jij belangrijk vindt bij een nieuwe woning. Op basis van de uitkomsten kunnen we het aanbod van Hoge Wei II beter afstemmen op de vraag. Wil je de enquête invullen? Dit is binnen enkele minuten gedaan. Alvast bedankt!

Naar de enquête!