bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe woningimpressies Hoge Wei II!

24 augustus 2021

We zijn verheugd dat we de nieuwe woningimpressies van Hoge Wei II met je kunnen delen!

Ook lees je hieronder meer over het vernieuwde Woonklaar-concept waar je als koper bij Hoge Wei II voor kunt kiezen en over de warmtepomp die de woningen krijgen.

Goed nieuws: er gaan met Hoge Wei II meer woningen in verkoop dan de eerder gecommuniceerde 21 stuks, namelijk 40 woningen! Met in totaal 6 verschillende woningtypes kun je straks echt kiezen voor de woning die helemaal bij jou past.

Over de nieuwe impressies
Op de nieuwe beelden hierboven zie je de aansprekende, landelijke uitstraling van de woningen. Ook het groene en natuurinclusieve karakter van de wijk is goed terug te zien. Zie jij jezelf al wonen in deze wijk met volop ruimte voor mens en dier?

Het vernieuwde Woonklaar-concept
Als koper bij Hoge Wei II heb je de mogelijkheid om te kiezen voor het vernieuwde Woonklaar-concept van LIV. Hiermee kun je direct bij ontvangst van de sleutel je nieuwe woning betrekken! Werden voorheen bij Woonklaar de woningen pas na oplevering woonklaar gemaakt; nu kun je al vóór oplevering de wanden in de gewenste kleur laten afwerken, de vloeren laten leggen, de keuken laten installeren en meer.

Onlangs werden bij ons nieuwbouwproject Kerkwijk Didam de eerste woningen opgeleverd met het vernieuwde Woonklaar-concept. Klik hier om te lezen over de ervaringen van de enthousiaste bewoners!

Voordelen van een warmtepomp
Alle woningen van Hoge Wei II krijgen een lucht/water warmtepomp: een duurzame oplossing om je woning te verwarmen en te koelen. Een warmtepomp werkt niet op gas, maar op elektriciteit. Met een waterpomp ben jij ‘in control’: je kunt zelf je energieleverancier kiezen en bijvoorbeeld door plaatsing van extra zonnepanelen je verbruikskosten verlagen. Je bent dus een stuk flexibeler dan bij veel nieuwbouwwoningen in de omgeving die op stadsverwarming worden aangesloten.

Wil je meer lezen over de warmtepomp, klik dan hier.

Dit kun je verwachten
De planning is nog steeds dat de verkoop van Hoge Wei II in de loop van september van start gaat. Binnenkort kunnen we de kavelkaart met je delen - waarop je de ligging van de woningen ziet -, hoor je wat de start verkoopdatum is en ontvang je meer informatie over de woningen en het inschrijfproces.

Meer over Hoge Wei II