bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nog enkele dagen om je in te schrijven!

23 september 2021

De verkoop van Hoge Wei II is in volle gang en veel geïnteresseerden hebben zich al ingeschreven. Mooi om te zien dat het woningaanbod goed aansluit op de vraag!

Zie jij jezelf al wonen in één van deze fraaie woningen, maar heb jij je nog niet ingeschreven? Loop je kans dan niet mis en doe dit deze week nog, want de inschrijfperiode sluit a.s. zondag 26 september om 23.59 uur.

Zo schrijf jij je in
Op de aanbodpagina kun je de woningen bekijken en jouw favoriete bouwnummer(s) bepalen. Om je hier vervolgens op in te schrijven, ga je naar je accountomgeving. Via ‘Online inschrijven’ vul je de benodigde gegevens in, onderteken je de inschrijving digitaal en verstuur je deze.

Brochure en inbegrepen
Je kunt op de downloadpagina de verkoopbrochure, prijslijst en meer verkoopstukken bekijken. Op deze pagina zie je wat er standaard zit inbegrepen bij de woningen.

Toewijzing en optantenavond
Na sluiting van de inschrijfperiode hoor je uiterlijk dinsdag 28 september of er een woning aan jou is toegewezen. Is dit het geval, dan word je uitgenodigd voor de digitale optantenavond op dinsdag 5 oktober om 19.00 uur.

Bekijk de woningen!