bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Type Hk L Ai Exterieur010 3600X1600 Oosterhout Hogewei

Staat hier jouw droomwoning?

Projectnieuws ·

Psst... Mag ik even je aandacht. Wil jij een momentje van rust in de hectiek van de dagelijkse beslommeringen? Is deze woning niet iets voor jou?

Stel je voor: Vrijstaand wonen net achter de dijk. Je slaat de deuren van de huiskamer open en je loopt op blote voeten snel over het nog wat koude terras en dan komt het, je voelt de dauw van het natte gras aan je tenen, je haalt diep adem en rekt je uit. Tussen de bomen door schijnt een zonnetje en je geniet van het prachtige uitzicht. Dit is jouw plek, jouw thuis, jij kan de dag en de wereld aan!
Dat wil toch iedereen. Is dit ook jouw droom?

In het nieuwbouw project Hoge Wei in Oosterhout is nog een laatste woning beschikbaar. De ligging in de breedte maakt deze vrijstaande woning helemaal uniek. De riante tuin op het zuiden met een weids uitzicht stap je zo in vanuit de keuken óf de woonkamer. Zon heb je zowel in de woonkamer en op de keukentafel. Of misschien verrassen we je met de mogelijkheden in de luxe keuken of de standaard inloopkast in je slaapkamer.

Wil je alle voordelen van deze mooie woning weten? Op deze site vind je uitgebreide informatie over deze woning. Heb je daarna nog vragen, neem dan vrijblijvend contact op. Wij staan voor je klaar.

Direct naar de woning

Actuele projectupdates