bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Start verkoopdatum Hoge Wei II bekend!

2 september 2021

Goed nieuws: de start verkoopdatum van Hoge Wei II is bekend! Vanaf donderdag 16 september om 12.00 uur kun jij je inschrijven op je favoriete woning(en)!

Op basis van de nieuwe woninginformatie die online staat, kun je nú alvast jouw woningvoorkeuren doorgeven.

Voorkeuren doorgeven
Op de woningaanbodpagina zie je de nieuwe woninginformatie, zoals de ligging van de woningen, de sfeerplattegronden en prijsbandbreedtes per woningtype. Op welke woning(en) wil jij je vanaf 16 september inschrijven? Als je dit via de woningaanbodpagina alvast doorgeeft - via de button ‘Voorkeur doorgeven’ - dan staan jouw woningvoorkeuren straks bij de start van de verkoop al klaar op het inschrijfformulier in je accountomgeving. Deze voorkeuren kun je natuurlijk altijd nog aanpassen voordat je jouw inschrijving definitief verstuurt.

Een natuurinclusieve en groene wijk
We gaven eerder al aan dat Hoge Wei II een natuurinclusief en groen karakter krijgt: een fijne plek voor mens, dier en natuur! Op deze pagina hebben we de belangrijkste natuurinclusieve kenmerken van Hoge Wei II voor je op een rijtje gezet.

Het financieren van je nieuwe woning
De definitieve woningprijzen per bouwnummer komen donderdag 16 september om 12.00 uur online zodra de verkoop is gestart. Je kunt bij een hypotheekadviseur of bank van jouw keuze een ‘hypotheekbelofte’ of ‘financieringsbelofte’ aanvragen. Zo weet je vooraf wat jij kunt lenen. Deze belofte kun je straks meesturen bij je digitale inschrijving zodra de verkoop is gestart. Wil je niet voor verrassingen komen te staan na de woningtoewijzing, vraag dan een financieringsbelofte aan zodat je de zekerheid hebt dat jij de woning kunt financieren.

Onderdeel van het LIV-concept dat betrokken is bij Hoge Wei II is LIV Hypotheken. Vraag via onderstaande button eenvoudig de Financieringsbelofte van LIV Hypotheken aan of klik hier om meer te lezen.

Financieringsbelofte aanvragen