bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Update over Hoge Wei II

18 augustus 2020

Het is even stil geweest rondom Hoge Wei II, maar achter de schermen zijn we volop bezig met dit mooie project. Daarom is het nu tijd voor een zomerse update!

Wat kun je verwachten?
De verwachting is dat we de eerste woningschetsen rond september met je kunnen delen. Als alles volgens planning verloopt, dan gaan de 21 koopwoningen van Hoge Wei II in het vierde kwartaal van dit jaar in verkoop. Zie jij jezelf hier al heerlijk landelijk en vrij wonen, met het Nijmeegse stadsleven in de buurt?

Binnenkort zal op deze website de bijgewerkte virtuele tour beschikbaar zijn. Daarmee kun je vanuit de lucht de projectlocatie, de omgeving en hotspots in de buurt bekijken.

Uitkomsten enquête
Eerder dit jaar hebben we de bewoners van Hoge Wei I via een enquête gevraagd hoe het wonen bevalt. We waren blij om te horen dat maar liefst 97% van de respondenten aangeeft dat het wonen in Hoge Wei goed tot zeer goed bevalt! Ook zou 94% het anderen aanraden om een woning in Hoge Wei te kopen. Uiteraard hebben we ook feedback ontvangen over hoe het nog beter kan. Het resultaat is dat er verschillende verbeteringen zijn doorgevoerd om Hoge Wei II nóg beter in te vullen.

Als er nieuws over Hoge Wei II te melden is, dan melden we dit op deze website en via de nieuwsbrief. Mocht je vragen hebben, dan kun je deze via de contactpagina stellen.

Naar de contactpagina