bus auto fiets
Menu

Over het nieuwbouwproject Hoge Wei

Hoge Wei is een kleinschalige nieuwbouwlocatie aan de zuidkant van het Overbetuwse dorp Oosterhout. Je woont hier in een prachtige omgeving, met de historische stad Nijmegen op steenworp afstand.

Betuwewonen op zijn mooist

Hoge Wei ligt tegen de uiterwaarden van de Waal aan de zuidkant van het karakteristieke dorpje Oosterhout (gemeente Overbetuwe) en ontwikkelt zich tot een ruime en groene wijk. Er worden circa 60 nieuwbouwwoningen gebouwd en er is volop ruimte om te spelen, sporten, wandelen en ontspannen. Dat maakt Hoge Wei een unieke woonplek voor iedereen die houdt van rust, ruimte en een prachtige, landelijke omgeving.

De kleinschalige nieuwbouwwijk sluit aan bij de kenmerkende, traditionele bebouwing van het dorp. Er komen verschillende woningtypes in het huur- en koopsegment, zoals twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen, hoek- en rijwoningen. Alle woningen worden gebouwd in een fraaie jaren ’30-stijl, met twee lagen en een kap.

Als eerste het laatste nieuws ontvangen?

Blijf op de hoogte

Op 15 minuten van hartje Nijmegen

In de kleinschalige nieuwbouwlocatie Hoge Wei komt Betuwewonen echt tot leven. Op 15 minuten van hartje Nijmegen ligt deze weidse wereld van rust en ruimte. Appelbomen, uitgestrekte landerijen, de slingerende dijken langs rivier De Waal. Genesteld tussen de uiterwaarden en het pittoreske dorpje Oosterhout (gemeente Overbetuwe) met haar karakteristieke, monumentale panden.

Sta op met het geluid van kabbelend water. Zie bloesem bloeien en voel de wind door je haren. Ervaar dat verrukkelijke vakantiegevoel, iedere dag opnieuw, maar dan vanuit je eigen huis. Thuiskomen kan zó mooi zijn.

Hoge Wei II

Nu de eerste fase van Hoge Wei bijna opgeleverd gaat worden, is het tijd voor de tweede fase. Met deze fase worden voornamelijk tussen- en hoekwoningen gerealiseerd, maar ook drie vrijstaande woningen. Ben je nog op zoek naar een woning in Oosterhout, dichtbij het bruisende centrum van Nijmegen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en we sturen je direct een e-mail wanneer er nieuwe informatie of beelden online staan.

Hoge Wei I

De woningen van Hoge Wei I worden momenteel gebouwd en de eerste woningen worden eind dit jaar opgeleverd. Hiernaast is een prachtige overzichtsvideo te zien van de bouw van de eerste fase van dit kleinschalige nieuwbouwproject.

Benieuwd naar meer beelden? Hieronder zijn impressies van de eerste fase te zien.

Nieuwsgierig geworden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Nog vrije kavels beschikbaar!

Nog vrije kavels beschikbaar!

Wil jij jouw droomhuis bouwen? Er zijn nog een paar vrije kavels beschikbaar!

Meer informatie