bus auto fiets
Menu

Over Hoge Wei

Hoge Wei ligt mooi aan de zuidkant van het Overbetuwse dorp Oosterhout. Na de succesvolle eerste fase, die inmiddels helemaal is opgeleverd, is het nu tijd voor Hoge Wei II: de ongeveer 40 woningen gaan naar verwachting in oktober in verkoop. Zie jij jezelf al heerlijk landelijk wonen in Hoge Wei II, met het Nijmeegse stadsleven in de buurt?

Hoge Wei II

De woningen van Hoge Wei II krijgen een fraaie jaren ’30-stijl die aansluit bij de kenmerkende, traditionele bebouwing van Oosterhout. Er worden voornamelijk tussen- en hoekwoningen gerealiseerd, maar ook 3 royale vrijstaande woningen. In deze woningen - met een ruime tuin en de uiterwaarden van de Waal om de hoek - is het heerlijk landelijk wonen op een fantastische plek!

Ben jij op zoek naar een woning in Oosterhout, dicht bij het bruisende centrum van Nijmegen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en we sturen je direct een e-mail wanneer er nieuwe informatie of beelden online staan.

Als eerste het laatste nieuws?

Schrijf je in!

Op 15 minuten van hartje Nijmegen

In de kleinschalige nieuwbouwlocatie Hoge Wei komt Betuwewonen echt tot leven. Op 15 minuten van hartje Nijmegen ligt deze weidse wereld van rust en ruimte. Appelbomen, uitgestrekte landerijen, de slingerende dijken langs rivier De Waal. Genesteld tussen de uiterwaarden en het pittoreske dorpje Oosterhout (gemeente Overbetuwe) met haar karakteristieke, monumentale panden.

Sta op met het geluid van kabbelend water. Zie bloesem bloeien en voel de wind door je haren. Ervaar dat verrukkelijke vakantiegevoel, iedere dag opnieuw, maar dan vanuit je eigen huis. Thuiskomen kan zó mooi zijn.

Hoge Wei I

De woningen van Hoge Wei I zijn inmiddels opgeleverd en de nieuwe bewoners wonen er heerlijk! Hiernaast is een prachtige overzichtsvideo te zien van de bouw van de eerste fase van dit kleinschalige nieuwbouwproject.

Benieuwd naar meer beelden? Hieronder zijn impressies van de eerste fase te zien.

Nieuwsgierig geworden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Nog vrije kavels beschikbaar!

Nog vrije kavels beschikbaar!

Wil jij jouw droomhuis bouwen? Er zijn nog een paar vrije kavels beschikbaar!

Meer informatie