bus auto fiets
Menu

Over Hoge Wei

Hoge Wei ligt mooi aan de zuidkant van het Overbetuwse dorp Oosterhout. Zoals je uit de naam al kan afleiden ligt het naast de wijk Oosterhout van Nijmegen-Noord.  Na de succesvolle eerste fase, die inmiddels helemaal is opgeleverd, is het nu tijd voor Hoge Wei II: de 21 koopwoningen gaan naar verwachting september 2021 in verkoop. Zie jij jezelf al heerlijk landelijk wonen in Hoge Wei II, met het Nijmeegse stadsleven in de buurt?

Hoge Wei II

De woningen van Hoge Wei II krijgen een fraaie jaren ’30-stijl die aansluit bij de kenmerkende, traditionele bebouwing van Oosterhout. Er worden tussen- en hoekwoningen, tweekappers en driekappers gerealiseerd, maar ook enkele royale vrijstaande woningen. In deze woningen - met een ruime tuin en de uiterwaarden van de Waal om de hoek - is het heerlijk landelijk wonen op een fantastische plek!

Ben jij op zoek naar een woning in Oosterhout, dicht bij het bruisende centrum van Nijmegen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en we sturen je direct een e-mail wanneer er nieuwe informatie of beelden online staan.

De eerste schetsen van Hoge Wei II!

Lees meer over

Hoge Wei II

Op 15 minuten van hartje Nijmegen

In de kleinschalige nieuwbouwlocatie Hoge Wei komt Betuwe-wonen echt tot leven. Op 15 minuten van hartje Nijmegen ligt deze weidse wereld van rust en ruimte, genesteld tussen de uiterwaarden en het pittoreske dorpje Oosterhout (gemeente Overbetuwe) met haar karakteristieke, monumentale panden. Bekijk de video hiernaast om een goed beeld te krijgen van de prachtige omgeving van Hoge Wei. 

Aan de westkant van het projectgebied Hoge Wei zijn nog enkele vrije kavels beschikbaar. Deze ruime bouwkavels bieden je de mogelijkheid om op geheel eigen wijze jouw eigen droomhuis te realiseren. Klik hieronder voor meer informatie!

Hoge Wei I

De woningen van Hoge Wei I zijn inmiddels opgeleverd en de nieuwe bewoners wonen er heerlijk! Hiernaast is een prachtige overzichtsvideo te zien van de bouw van de eerste fase van dit kleinschalige nieuwbouwproject. Benieuwd naar meer beelden? Hieronder zijn impressies van de eerste fase te zien.

Meer weten over Hoge Wei II waarmee voornamelijk tussen- en hoekwoningen worden gerealiseerd, met daarbij nog 3 vrijstaande woningen? Klik dan hieronder!

Meer over Hoge Wei II

In onderstaande galerij kan je de impressies en foto's van Hoge Wei I bekijken

Nieuwsgierig geworden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe