bus auto fiets
Menu

Over Hoge Wei

Hoge Wei ligt mooi aan de zuidkant van het Overbetuwse dorp Oosterhout. Na de eerste fase, die inmiddels helemaal is opgeleverd, zijn ook de woningen van Hoge Wei II allemaal verkocht.

Hoge Wei II

De woningen van Hoge Wei II krijgen een fraaie jaren ’30-stijl die aansluit bij de kenmerkende, traditionele bebouwing van Oosterhout. Er worden tussen- en hoekwoningen, tweekappers en driekappers gerealiseerd, maar ook enkele royale vrijstaande woningen. In deze woningen - met een ruime tuin en de uiterwaarden van de Waal om de hoek - is het heerlijk landelijk wonen op een fantastische plek!

Lees meer over

Hoge Wei II

Op 15 minuten van hartje Nijmegen

In de kleinschalige nieuwbouwlocatie Hoge Wei komt Betuwe-wonen echt tot leven. Op 15 minuten van hartje Nijmegen ligt deze weidse wereld van rust en ruimte, genesteld tussen de uiterwaarden en het pittoreske dorpje Oosterhout (gemeente Overbetuwe) met haar karakteristieke, monumentale panden. 

Bekijk de video hiernaast om een goed beeld te krijgen van de prachtige omgeving van Hoge Wei. 

 

Hoge Wei I

De woningen van Hoge Wei I zijn inmiddels opgeleverd en de nieuwe bewoners wonen er heerlijk! Hiernaast is een prachtige overzichtsvideo te zien van de bouw van de eerste fase van dit kleinschalige nieuwbouwproject.

De woningen van Hoge Wei II staan inmiddels allemaal onder optie. Meer weten over Hoge Wei II? Klik dan hieronder!

Meer over Hoge Wei II

Nieuwsgierig geworden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief