bus auto fiets
Menu

Aan de westkant van het projectgebied Hoge Wei liggen vier vrije kavels, waar er 2 van verkocht zijn en 2 onder optie staan.. Deze ruime bouwkavels bieden de mogelijkheid om op geheel eigen wijze jouw eigen droomhuis te realiseren. Als je op zoek bent naar een nieuw huis, maar het huis van jouw dromen nog niet hebt kunnen vinden is dit iets voor jou!

Op deze locatie bieden wij jou de mogelijkheid om geheel naar eigen inzicht een vrijstaande woning of een geschakelde woning te realiseren conform het bestemmingsplan. Met een ruime en fraaie tuin en met de dijk en uiterwaarden van de waal om de hoek is het puur genieten van deze fantastische plek.

Vind jij het leuk om nauw betrokken te zijn bij het ontwerp en de bouw van jouw woning? Dan is dit je kans!

Kavel B en C

Kavel B en C

Kavel B en C zijn ruime kavels om een twee-onder-een kapwoning te realiseren. Wanneer je gaat ontwerpen voor het kavel dien je rekening te houden met een maximale goothoogte van zes meter, een maximale bouwhoogte van tien meter en een maximaal bebouwingspercentage van 50% van het kaveloppervlakte. Een belangrijk aandachtspunt is de watergang die zich bevind op de erfafscheiding tussen kavel C en kavel D, deze dient in stand te worden gehouden en bovendien bereikbaar te zijn voor onderhoud door het waterschap.

Een belangrijk aandachtspunt is de watergang die zich bevind op de erfafscheiding tussen kavel C en kavel D, deze dient in stand te worden gehouden en bovendien bereikbaar te zijn voor onderhoud door het waterschap. Beide kavels staan momenteel onder optie. 

Prijs kavel B: €169.900,-

Prijs kavel C: €192.900,-

Meer informatie wat betreft de eisen en richtlijnen voor deze locatie staat beschreven in het bestemmingsplan. Dit is online in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Verder verwijzen we je naar de welstandsnota van de gemeente Overbetuwe voor meer informatie over het welstandsbeleid.

Het woningaanbod

Het woningaanbod

De woningen die in de eerste fase gebouwd zijn variëren van tussen- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen tot aan vrijstaande woningen. Zoals hierboven benoemd zijn er nog een aantal vrije kavels beschikbaar, waarop jij je eigen woning kunt realiseren. Mocht je nog geïnteresseerd zijn in het bouwen van jouw eigen woning op een prachtige locatie, neem dan contact met ons op. Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden. 

 

Hieronder een impressie van de woningen uit de eerste fase!

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe