bus auto fiets
Menu

De tweede fase

Nu alle woningen van de eerste fase zijn verkocht en bijna worden opgeleverd, wordt de tweede fase van deze nieuwbouwwijk voorbereid.

De woningen 

Het is natuurlijk belangrijk om te weten wat voor een soort woningen er komen, zodat je weet of er iets wordt ontwikkeld dat bij jouw (gezins)situatie past. 

In dit tweede deelplan worden er voornamelijk tussen- en hoekwoningen gerealiseerd, met daarbij nog drie vrijstaande woningen.

In aanmerking komen voor een woning?

Het is nu nog niet mogelijk om je al in te schrijven voor een woning, maar je kan je al wel aanmelden om op de hoogte gehouden te worden. Je ontvangt dan altijd als eerst de laatste ontwikkelingen en impressies. 

De verwachting is dat de verkoop van de woningen aan het eind van het eerste kwartaal 2020 zal starten. Houd er rekening mee dat dit slechts een verwachting is. Wil je weten wat er tot die tijd achter de schermen gebeurt? Lees dan de stappen in het ontwikkelproces. Hierin wordt uitgelegd wat er allemaal achter de schermen gebeurt, voordat een project in verkoop kan gaan. 

Hiernaast kan je de verwachte planning van dit project bekijken.  Mocht er eerder informatie beschikbaar zijn, dan zullen we die natuurlijk direct met je delen. 

De verwachte planning

 • Eerste impressies online: begin 2020

  Eerste impressies online: begin 2020

 • Eerste woninginformatie: april 2020

  Eerste woninginformatie: april 2020

 • Start verkoop: juni 2020

  Start verkoop: juni 2020

 • Start bouw: eind 2020

  Start bouw: eind 2020

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Nog vrije kavels beschikbaar!

Nog vrije kavels beschikbaar!

Wil jij jouw droomhuis bouwen? Er zijn nog een paar vrije kavels beschikbaar!

Meer informatie