bus auto fiets
Menu

Hoge Wei II

Alle woningen van Hoge Wei II staan inmiddels onder optie. 

nieuwbouw - natuur 2.jpg

Hoge Wei II: heerlijk landelijk wonen!

Nu alle woningen van de eerste fase zijn opgeleverd, is het tijd voor de tweede fase van deze prachtige nieuwbouwwijk in Oosterhout. Alle woningen van Hoge Wei II staan onder optie. Met Hoge Wei II komt er een grote variatie in woningtypes, van tussen- en hoekwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen, drie-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. 

De nieuwe wijk wordt groen en ruimtelijk van opzet en ligt op slechts 15 minuten rijden en 20 minuten fietsen van het centrum van Nijmegen! Een dagje uitgebreid winkelen, een theater- of restaurantbezoek? In Nijmegen vind je het allemaal. Voor de dagelijkse voorzieningen kun je terecht in het pittoreske Oosterhout, waar je ook meerdere scholen en een kinderopvang vindt. Net iets verderop ligt Nijmegen-Noord met al haar voorzieningen. Een dagje uitgebreid winkelen, een theater- of restaurantbezoek? Het stadscentrum van Nijmegen is nooit ver weg!

Benieuwd naar de woningen?

Bekijk ze hier!

De woningen en de planning

De woningen van Hoge Wei II krijgen een fraaie jaren ’30-stijl die aansluit bij de kenmerkende, traditionele bebouwing van Oosterhout. Er worden tussen- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, drie-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen gerealiseerd. In de woningen van Hoge Wei II - met een ruime tuin en de uiterwaarden van de Waal om de hoek - woon je heerlijk vrij op een toplocatie! Alle woningen van Hoge Wei II staan inmiddels onder optie.

De verwachte planning

  • 16 september 12.00 uur: start verkoop!

    16 september 12.00 uur: start verkoop!

  • 26 september 23:59 uur: einde inschrijfperiode

    26 september 23:59 uur: einde inschrijfperiode

Meer lezen over het natuurinclusieve karakter van Hoge Wei II?

Klik hier!