bus auto fiets
Menu
Hoge Wei II: heerlijk landelijk wonen!

Hoge Wei II: heerlijk landelijk wonen!

Nu alle woningen van de eerste fase zijn opgeleverd, is het tijd voor de tweede fase van deze prachtige nieuwbouwwijk in Oosterhout. Met Hoge Wei II komt er een grote variatie in woningtypes, van tussen- en hoekwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen, drie-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. 

Hoge Wei II wordt groen en ruimtelijk van opzet en ligt op slechts 15 minuten rijden en 20 minuten fietsen van het centrum van Nijmegen! De 21 koopwoningen gaan naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 in verkoop. Zie jij jezelf al heerlijk landelijk wonen in Hoge Wei II, met het Nijmeegse stadsleven in de buurt?

Wil je updates ontvangen over dit project?

Blijf op de hoogte!

De woningen en de planning

De woningen van Hoge Wei II krijgen een fraaie jaren ’30-stijl die aansluit bij de kenmerkende, traditionele bebouwing van Oosterhout. Er worden tussen- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, drie-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen gerealiseerd. In de woningen van Hoge Wei II - met een ruime tuin en de uiterwaarden van de Waal om de hoek - woon je heerlijk vrij op een toplocatie! Hiernaast zie je de voorlopige planning.

Voor de dagelijkse voorzieningen kun je terecht in het pittoreske Oosterhout, waar je ook meerdere scholen en een kinderopvang vindt. Net iets verderop ligt Nijmegen-Noord met al haar voorzieningen. Een dagje uitgebreid winkelen, een theater- of restaurantbezoek? Het stadscentrum van Nijmegen is nooit ver weg! De afbeeldingen hieronder geven je een impressie van de ligging en de omgeving.

De verwachte planning

  • Oktober: nieuwe vogelvlucht online

    Oktober: nieuwe vogelvlucht online

  • Januari 2021: schetsen online

    Januari 2021: schetsen online

  • Eind eerste kwartaal 2021: start verkoop

    Eind eerste kwartaal 2021: start verkoop

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Nog vrije kavels beschikbaar!

Nog vrije kavels beschikbaar!

Wil jij jouw droomhuis bouwen? Er zijn nog een paar vrije kavels beschikbaar!

Meer informatie