bus auto fiets
Menu

Wonen in Hoge Wei prikkelt al je zintuigen

Er zijn van die panoramische plekjes waar iedereen wil wonen. Hoge Wei in het Overbetuwse Oosterhout is zo’n plek. Logisch, als je je bedenkt dat deze prachtige omgeving maar 15 minuten van de binnenstad van Nijmegen ligt. Ervaar elke dag een verrukkelijk vakantiegevoel, vanuit je eigen huis.

Uitzicht over de uiterwaarden 
Hoge Wei ligt intiem genesteld tegen de rand van het dorpje Oosterhout en de prachtige uiterwaarden van rivier de Waal. ’s Ochtends slenter je lekker over de dijk, met een briesje wind door je haren. In de verte hoor je de kerkklok van Oosterhout. Je beleeft het ultieme vakantiegevoel, maar dan vanuit je eigen huis. 

Wandel door het groen 
De directe omgeving van Hoge Wei is bijzonder mooi door de uiterwaarden én de enorme openheid van het agrarische landschap en het landgoedbos. In het Oosterhoutse bos vind je natuurlijke wandelpaden, diverse boomsoorten, grondbegroeiing met kleine framboosjes en vele vogelsoorten. 

Kom lekker tot jezelf
Oosterhout is een plek waar je elkaar kent, maar toch ook op jezelf bent. Lekker wandelen, fietsen, sporten en spelen: het kan direct op het moment dat je de deur uit stapt. Er worden circa 60 nieuwe woningen gebouwd. Dat is veel intiemer wonen dan in grote nieuwbouwlocaties. 

Dorps wonen, vlakbij de stad 
Hoge Wei is een geweldige plek voor stedelingen met een hart voor de natuur. Vanaf de dijk zie je Nijmegen al liggen. Of je nu met de auto of liever het openbaar vervoer gaat: binnen enkele minuten sta je in de bruisende stad met gezellige caféetjes en hippe winkels.