bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Toelichting voorinschrijvingsformulier

Leuk dat je belangstelling hebt voor één van de woningen in nieuwbouwproject Hoge Wei.

Inleiding

Op deze pagina staat alle informatie m.b.t. het voorinschrijvingsformulier van nieuwbouwproject Hoge Wei. Indien je belangstelling hebt voor één van de bouwnummers, dan kan je gebruik maken van dit formulier.

Stappenplan

Het inschrijfformulier is opgebouwd uit drie pagina’s:

-          Stap 1: Voorkeuren bouwnummers

-          Stap 2: Persoonlijke gegevens

-          Stap 3: Woonsituatie & Voorwaarden

 

Stap 1: Voorkeuren bouwnummers
Geef hier je voorkeur voor één of meerdere bouwnummers in de juiste volgorde aan. Je bent vrij om te kiezen hoeveel voorkeuren je wil opgeven tot een maximum van 10. Als je meer dan 5 keuzes wilt invullen druk dan op: meer bouwnummers aangeven. Een uniek bouwnummer kan maar één keer gekozen worden.  

Weet je niet meer precies welk bouwnummer hoort bij je voorkeur? Druk dan links op "bekijk alle bouwnummers". Je wordt dan doorverwezen naar de woningaanbod pagina van het nieuwbouwproject.

Per voorkeur kan je kiezen uit een lijst van alle beschikbare bouwnummers van het project. De opbouw is altijd: Bouwnummer, woningtype met indicatie prijs. Zo weet je zeker dat je geen fouten maakt in de voorkeuren. 

Volgende stap of stap terug
Als je klaar bent met deze stap, dan drukt je rechtsonder op stap 2. Je ziet altijd onderin welke stap je al hebt doorlopen doordat er een vinkje is ingevuld welke stap al uitgevoerd is. Je kan altijd een stap terug door op de stap zelf te drukken.

Stap 2: Persoonlijke gegevens
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Onderaan het formulier kan worden aangegeven of de woning met iemand samen wordt gekocht. Zo ja, dan kunnen daar de gegevens van de medekoper worden gevuld. De gegevens zijn belangrijk voor de vervolgstappen. Je gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld en versleuteld worden verstuurd via een volledig beveiligde HTTPS-verbinding. Bekijk hier ons volledige privacy statement.  

Stap 3: Woonsituatie & Verkoopvoorwaarden
Vul hier je woonsituatie in.

Verzenden van formulier
Voordat je het formulier moet verzenden kan je de ingevulde gegevens eerst controleren. Let op dat je bij stap 3 de verkoopvoorwaarden eerst goed doorleest en een vinkje zet dat je bekend bent met de verkoopvoorwaarden.  

Tussentijds stoppen met vullen
Mocht je tussentijds willen stoppen, dan kunnen de ingevulde gegevens worden opgeslagen. Rechtsonder staat de knop: opslaan voor later. Vul daar je e-mailadres in en je krijgt een beveiligde persoonlijke link waardoor je later weer verder kan gaan met vullen. De gegevens zijn dan automatisch opgeslagen. Als het formulier uiteindelijk verzonden wordt, komt de link (uit veiligheidsoverwegingen) automatisch te vervallen. Ook als je de website verlaat, krijg je de mededeling dat je je gegevens tijdelijk kan opslaan.

Vervolgstappen
Nadat de voorinschrijving is gesloten zal er rond week 19-2018 worden gestart met de definitieve verkoop en definitieve inschrijving. Je krijgt tijdig een bericht wanneer er begonnen wordt met de definitieve start verkoop.