bus auto fiets
Menu

Vrije kavels

Aan de westkant van het projectgebied Hoge Wei hebben we nog 2 vrije kavels . Deze ruime bouwkavels bieden je de mogelijkheid om op geheel eigen wijze jouw eigen droomhuis te realiseren. Ben jij op zoek naar een nieuw huis, maar heb je het huis van je dromen nog niet gevonden? Dan is dit iets voor jou!

Op deze locatie heb je de mogelijkheid om geheel naar eigen inzicht een vrijstaande woning of een geschakelde woning te realiseren conform het bestemmingsplan. Met een ruime tuin en de dijk en uiterwaarden van de Waal om de hoek is het puur genieten op deze fantastische plek.

Wil jij graag nauw betrokken zijn bij het ontwerp en de bouw van jouw droomwoning? Dan is dit je kans!

Kavel B en C

Kavel B en C

Kavel B en C zijn ruime kavels om een twee-onder-een kapwoning te realiseren. Kavel B heeft een oppervlakte van 367 vierkante meter en kavel C heeft een oppervlakte van 426 vierkante meter. Bij het ontwerpen moet rekening worden gehouden met een maximale goothoogte van zes meter, een maximale bouwhoogte van tien meter en een maximaal bebouwingspercentage van 50% van het kaveloppervlakte.

Een belangrijk aandachtspunt is de watergang, die zich bevindt op de erfafscheiding tussen kavel C en kavel D. Deze dient in stand te worden gehouden en bovendien bereikbaar te zijn voor onderhoud door het waterschap.

Beide kavels staan momenteel onder optie. Je kunt je uiteraard nog wel inschrijven voor de reservelijst.

Prijs kavel B: € 169.900,-

Prijs kavel C: € 192.900,-

Interesse doorgeven

Meer informatie over de eisen en richtlijnen voor deze locatie is te vinden in het bestemmingsplan. Dit plan is online in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Verder verwijzen we je naar de welstandsnota van de gemeente Overbetuwe voor meer informatie over het welstandsbeleid.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe