bus auto fiets
Menu

Vrije kavels

Aan de westkant van het projectgebied Hoge Wei hebben we nog 3 vrije kavels beschikbaar. Deze ruime bouwkavels bieden je de mogelijkheid om op geheel eigen wijze jouw eigen droomhuis te realiseren. Ben jij op zoek naar een nieuw huis, maar heb je het huis van je dromen nog niet gevonden? Dan is dit iets voor jou!

Op deze locatie heb je de mogelijkheid om geheel naar eigen inzicht een vrijstaande woning of een geschakelde woning te realiseren conform het bestemmingsplan. Met een ruime tuin en de dijk en uiterwaarden van de Waal om de hoek is het puur genieten op deze fantastische plek.

Wil jij graag nauw betrokken zijn bij het ontwerp en de bouw van jouw droomwoning? Dan is dit je kans!

Kavel A

Kavel A

Kavel A is met 578 vierkante meter het grootste kavel van de vier. Dit kavel is uitermate geschikt voor een ruime vrijstaande woning met aangebouwde garage. Conform het bestemmingsplan mag maximaal 50% van het kavel bebouwd worden. De maximale goothoogte op het perceel is met zes meter hoog genoeg voor twee bouwlagen met een kap. De maximale bouwhoogte is tien meter.

Prijs: € 259.900,-

Interesse doorgeven
Kavel B en C

Kavel B en C

Kavel B en C zijn ruime kavels om een twee-onder-een kapwoning te realiseren. Kavel B heeft een oppervlakte van 367 vierkante meter en kavel C heeft een oppervlakte van 426 vierkante meter. Bij het ontwerpen moet rekening worden gehouden met een maximale goothoogte van zes meter, een maximale bouwhoogte van tien meter en een maximaal bebouwingspercentage van 50% van het kaveloppervlakte.

Een belangrijk aandachtspunt is de watergang, die zich bevindt op de erfafscheiding tussen kavel C en kavel D. Deze dient in stand te worden gehouden en bovendien bereikbaar te zijn voor onderhoud door het waterschap.

Prijs kavel B: € 169.900,-

Prijs kavel C: € 192.900,-

Interesse doorgeven

Meer informatie over de eisen en richtlijnen voor deze locatie is te vinden in het bestemmingsplan. Dit plan is online in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Verder verwijzen we je naar de welstandsnota van de gemeente Overbetuwe voor meer informatie over het welstandsbeleid.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Nog vrije kavels beschikbaar!

Nog vrije kavels beschikbaar!

Wil jij jouw droomhuis bouwen? Er zijn nog een paar vrije kavels beschikbaar!

Meer informatie