bus auto fiets
Menu

Vrijstaande woning - Ooievaar

Alles verkocht

Over het woningtype

Vrolijk vogelgezang in de heg, het geruis van de wind door de bomen, in de verte het geluid van spelende kinderen en verder niets. Het voelt als vakantie, maar je bent gewoon thuis! Maar dan wel op een unieke plek: je eigen riante vrijstaande woning op een bijzonder groot perceel. Een oase van ruimte om je heen, waar je iedere dag weer volop van geniet.
Bouwnummer 38 ligt prominent aan de Peperstraat en is de blikvanger en koppeling tussen de entree van Hoge Wei II en de bestaande wijken. Bouwnummer 37 vind je als je het buurtje binnenrijdt en sluit aan bij de bestaande bebouwing van de stijlvolle wijk Lage Wick. Beide vrijstaande woningen hebben een eigen uitstraling, waarbij bouwnummer 37 een rode gevel met donkere kleurnuances heeft en bouwnummer 38 een paarsbruine gevel met witte elementen in de voor- en zijgevel.

Vanuit je riante woonkamer aan de voorzijde en open keuken aan de achterkant kijk je rondom prachtig uit over je grote tuin. Bouwnummer 38 heeft een erker aan de voorzijde, wat het uitzicht en de lichtinval extra versterkt. Bouwnummer 37 heeft als extra openslaande tuindeuren naar de zeer riante zijtuin. De eerste verdieping heeft, naast de luxe en complete badkamer, 3 grote slaapkamers. De grootste slaapkamer aan de achterzijde over de gehele breedte van de woning kun je met recht een ‘master bedroom’ noemen. Bij bouwnummer 38 is een architectonisch detail toegevoegd: een dakkapel. Deze zorgt voor extra daglicht op de verdieping. De tweede verdieping is vrij indeelbaar, hier kun je bijvoorbeeld een extra slaapkamer of kantoorruimte creëren om fijn thuis te werken.

Gebruiksoppervlakte
166 m² - 169 m²

Perceeloppervlakte
605 m² - 620 m²

Inhoud
590 m3 - 637 m3

Aantal slaapkamers 3 - 4

Kenmerken

Bouw
Type woning Vrijstaande woning - Ooievaar
Deelplan Hoge Wei II Meer over dit deelplan
Energieprestatiecoëfficiënt 0,4
Gas vrije woning Ja
Zonnepanelen Ja
Indeling
Extra slaapkamer mogelijk Ja
Aantal slaapkamers 3 - 4
Badkamer voorzieningen douche, wastafel, toilet, bad
Badkamer niveau topline
Keuken niveau luxe
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte 166 m2 - 169 m2
Perceeloppervlakte 605 m2 - 620 m2
Inhoud 590 m3 - 637 m3
Berging steen
Tuin
Tuin type comfort
Ligging west, noordwest

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Je kan met behulp van de onderstaande kaart je kavelvoorkeur opgeven, tot een maximum van 10. Klik eerst op een kavel voor meer informatie en voeg daarna de kavel toe aan jouw voorkeurslijst. Kavels en volgorde kan je later nog aanpassen. Via het menu kan je ook direct de andere woningtypes bekijken.

Klik voor meer informatie

{{ plot.PlotNr }} - {{ plot.ObjectTypeName }}
Verkocht

{{ plot.PlotNr }}. {{plot.PlotType}}

{{ plot.PlotCubicContents }} m3 Inhoud {{plot.LivingSurface}} m2 Gebruiksopp. {{plot.PlotSurface}} m2 Kavelopp. {{plot.RoofTerraceSurface}} m2 Dakterrasopp.
De kavel is toegevoegd Deze kavel is verkocht

Legenda

Binnenkort in verkoop
Beschikbaar
Optie
Verkocht
HogeWei_situatie2.jpg

Laat je inspireren bij LIV

Benieuwd hoe jouw toekomstige woning er van binnen uit kan zien?

inpiratiecentrum voor nieuwbouw - 370x240.jpg
interieur beleving nieuwbouw 370x240.jpg
Inspiratietuin nieuwbouwwoning 370x240.jpg

Interesse in een nieuwbouwwoning?

Beleef je nieuwe thuis bij woonbelevingscentrum LIV..

Meer informatie